След получен сигнал за бомбена заплаха в училищата в общините Козлодуй, Хайредин

...
След получен сигнал за бомбена заплаха в училищата в общините Козлодуй, Хайредин
Коментари Харесай

Отново бомбена заплаха в училища в страната

След получен сигнал за бомбена опасност в училищата в общините Козлодуй, Хайредин и Мизия днешният ден ще бъде неучебен, научи " Фокус " .

" Освобождаването на учениците се постанова по отношение на непредвидената обстановка, основала се заради получена опасност на тел. 112. Информацията е получена от управлението на районно управление (на МВР) – Козлодуй. Бомбена опасност е отправена към всички учебни заведения в област Враца ", оповестяват от общината в Козлодуй.

Община Мизия също разгласява известие:

" Освобождаването на учениците от образователни занятия се постанова по отношение на подаден сигнал за бомбена опасност на тел. 112, който касае всички учебни заведения на територията на област Враца. Информацията е получена от управлението на Участък Мизия. Ще бъдат подхванати всички нужни ограничения за обезпечаване сигурността на учениците от виновните институции ".

От Министерство на вътрешните работи споделиха за " Фокус ", че се правят инспекции в цялата страна. " Действията са осъществени преди началото на образователните занятия и в съгласуваност с регионалните шефове, представителите на районните ръководства на образованието и шефовете на образователните заведения. Към момента сигналът не се удостоверява и занятията се организират по проект. Полицейските дейности ще продължат през целия ден ", допълниха от силовото ведомство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР